RETREAT

Eremito Retreat 2023

Eremito Retreat 2022

Skokloster Retreat 2021

En retreat utöver det vanliga som guidade mig till djupa insikter, connection till hjärtat, till det vackra och osedda samt till en djup transformation! Tre dagar som kändes som ett helt liv med dop,  kontemplation, konfirmation, självgiftermål, begravning, pånyttfödelse, celebration i gemenskap och djupare och djupare vatten med högre och högre vyer!
Reatretet växte mig på alla sätt och vis samt visade mig ett inre kall som är djupare än min egen lilla vilja! Tack, tusen och åter tusen tack! En Masterretreat helt enkel! 
Hotellet var 10 av 10. Vilken utsikt jag fick! Stenhuset, kyrkan och slottet, ja, Skokloster över huvudtaget, perfekt på all sätt och viss för intentionen jag hade! …sanningen är att platsen överlämnade klart och tydligt en alldeles egen mer angelägen, djupare intention som jag tack och lov tog till mig! Slottet med sina rum, konst, samlingar och samlingar samt dess kärleks- och krigiska historia och utställning var också extrem “upplysande” och av er delikat vävd i processen!
Maria-Paz 

Tack för en underbar långhelg! Jag känner att jag funnit det jag sökte. Har sovit mycket bra, gott och vackert, tyst i slottets skönhet. Maten var närande, uppbyggande och mjuk för kroppen. 3 starka, kraftfulla hållande, trygga och inspirerande ledare. Yogaövningarna var mycket bra. Tacksam, Alexandra 

Jag fick den helheten jag sökte. Närvaro, ärliga samtal, yoga, mindfullness och verktyg för vidare process. Hotellet var enkelt och vackert med utsikt mot slottet.
Närhet till platsen vi tillbringade dagen. Maten var fantastisk. inte för tung för att fortsätta i sessionerna. Rekommenderar varmt till andra: Söker du en helhet så finns det väldigt mycket av det under helgen.
Cecilia