YOGA

Det räcker med att gå på ett yogapass med Christina så förstår man direkt att hon är någonting utöver det vanliga.

Jag har yogat för Christina en gång i veckan i ca ett år och önskar att jag mött henne tidigare i livet. Det räcker med att gå på ett yogapass med Christina så förstår man direkt att hon är någonting utöver det vanliga. Hon har ett holistiskt synsätt och undervisar utifrån det för människas helhet. På en yoga session arbetar hon både med det mentala och det fysiska och jag känner alltid ett själsligt lugn inuti mig efter ett pass hos henne. 
Stressen rinner av och man blir lugn i sinnet vilket följs vidare ut i kroppen. Christina är en mycket vis person och under passen så delar hon ofta med sig av olika visdomsord vilket jag uppskattar mycket då dessa också gör verkan på kroppen och alla sinnen. Att få oss själva att nå in djupare i våra hjärtan för optimal förståelse och styrka tror jag är Christinas mål med oss som yogar med henne. 
Lasse Ekström

Christina är en riktig stjärna! 
Hon inspirerar våra medlemmar med sin oändliga kunskap om både kropp och själ, sitt varma hjärta, sin medkänsla och empati. När man kliver in i rummet glömmer man allt annat och hamnar i en inspirerande andlig bubbla. Ett djupt engagemang på individnivå. Ingen vill lämna rummet när man tagit klivet in. Så svårt att sätta ord på Christina men hon är fantastisk och jag är så glad att våra vägar korsats.
Veronica Crammer, Platschef, Actic/Komethallen/Barkarby Golfhall

Yogan för mig var bland det mest fantastiska upplevelse jag haft! Den gav mig harmoni, lugn, lärde mig hantera stress och även förstå att min kropp mår bra av denna andliga och fysiska träning. Christina kunde verkligen få mig att känna mig välkommen, sprida harmoni och glädje omkring sig och att det var ok att utöva den utifrån sina egna förutsättningar.
Lisbeth

Bästa starten på veckan är en härlig stund tillsammans en enkel men mysig miljö utan krav och måsten. Känslan är att Yogaformen är sammansatt av det allra bästa från många olika varianter av yoga. Christina är otroligt inkännande och yogan anpassas efter individen och gruppens dagsform. Man blir sedd & hörd i denna lagom stora grupp!
Anna

Man får komma hit och vara sig själv. 
Fantastiska lektioner där man hela tiden får ut det bästa av vad just kroppen behövde denna dag. Programmet skapas av hur alla deltagarna känner sig och om man behöver mjuka upp vissa ställen så blir det övningar som fokuserar på där stelheten finns. Ger mycket energi och glädje. En varm känsla i kroppen när man går hem.
Ingela

Yoga för alla sinnen.
Med Christinas yoga har jag lärt mig lyssna och lita på mig själv, se vad jag behöver och blivit starkare i kropp och själ.
Yvonne