HKT KINESIOLOGY

Lyckades slå mitt personbästa med 2 minuter!

Christofer

Jag har sedan många år varit professionell idrottare i flera idrotter och tävlar idag på svensk elitnivå i löpning bl.a. på maraton och halvmaraton distansen.
Jag hade efter en resa till Afrika för ca 2 år sedan stora magproblem och svårt att prestera i nivå med mitt bästa jag. I samarbete med Christina Rindsjö så uppnådde jag en stor förbättring och jag återfick mycket av den energi som jag saknat, jag är så tacksam över vårt samarbete!
Veckan innan Frankfurt maraton 2016, ett lopp jag tränat för under flera månader, kände jag att jag var på väg att drabbas av en kraftig förkylning.
En behandling av Christina i kombination med att under 4 dagar äta en sammansättning av
rekommenderade Friway produkter vände totalt hur min kropp svarade och jag lyckades slå personbästa med 2 minuter!
En otroligt spännande och stark upplevelse!
Christofer

Jag har kunnat sluta med min astmamedicin!

Maria Halldén

Jag har varit en kund hos Christina Rindsjö i ett år nu och rekommenderar henne varmt till alla som behöver ett stöd för att nå optimal hälsa. Christina utövar sitt arbete med stort hjärta, fantastisk kunskap och guidad med en ovanligt stark intuition. Hon är en sann healer i sin renaste form och så hängiven sin väg att bidra till hälsa på alla plan.
Kinesiologin har gett mig min hälsa tillbaka och en stark övertygelse på att läkning behöver ske på ett holistisk sätt. Våra kroppar besitter så mycket visdom som bara väntar på att få komma upp till ytan. För att det ska ske behöver vi börja lyssna på våra kroppar.
Christina har guidat mig på ett vackert sätt där hela jag har fått tagit del i läkningen med kropp, själ och sinne. Det som jag ofta saknar i traditionell läkarvård är denna helhetssyn på människan. Vi behöver hitta och läka grundorsaken till våra symptom inte bara behandla symptomen med läkemedel. Christina ger av sin tid, sin stora kunskap och fina läkande energi på ett så generöst sätt att jag är henne evigt tacksam.
Det kan tilläggas att jag efter behandling hos Christina kunnat sluta med alla läkemedel för min astma som jag tidigare tagit. När det gäller min hälsa så har Christina min fulla tillit.
Maria Halldén
Yogalärare och yoga center coordinator

Christina – this is fantastic – YOU are fantastic!! Listen – I did not have any pain in the left side of my lower back when doing yoga yesterday in the afternoon. And I did not have any pain after – during the night – and NOW!!! This is so amazing. I feel like that if I have been taken a very large amount of painkillers. To good to be true. I can’t believe it. This pain has been a chronic pain during so many years. What a relief!!! THANK YOU.
Mette

Jag har sedan ett år tillbaka regelbundet gått på behandlingar hos Christina Rindsjö. Hon är mycket skicklig i att upptäcka och lokalisera störningar i kroppen och utarbeta en plan för hur balans ska uppnås. Hennes totala närvaro och hängivenhet skapar tillit och ro och man känner sig trygg och omhändertagen. Jag har följt de kostråd hon har gett och jag gått ner i vikt och känner mig piggare än någonsin. Mitt blodtryck har gått ner till normal nivå och jag behöver inte längre ta blodtryckssänkande medicin. Jag är mer i kontakt med min kropp än jag varit tidigare och kan själv känna in vad som orsakar störningar och åtgärda det.
Anita
Yrkes- och studievägledare, biträdande rektor

Christinas behandlingar gör skäl för namnet holistiska, de tar hand om fysiska såväl som mentala behov. Hon behandlar dessutom med närvaro och hjärta!
Fredrik
Yogalärare

Jag hade svår atopisk eksem när jag kom till Christina, men blev ca 6 veckor efter besöket fri från besvär efter att ha följt hennes råd och tagit de kosttillskott jag blivit rådd att ta. Jag visste ingenting om kinesiologi innan besöket, men efter att gång på gång blivit sviken av den vanliga läkarvården började jag leta efter alternativa vägar att bli av med mina besvär. Det visade sig i detta fall fungera mer än väl. Jag har fått värdefulla råd som gjort att jag i framtiden vet hur jag ska lindra problemen naturligt, utan kortison eller andra läkemedel. Jag har även lärt mig vikten av att dricka mer vatten under dagen, något som hjälpt mig att bli både piggare och fått min hy och mage att må bättre.
Johan

Idag har jag en helt annan kroppslig styrka
och resiliens jämfört med för tre år sen.

Jag har anlitat Christina under tre års tid och vill verkligen rekommendera henne.
Jag sökte för utmattningssyndrom från början och har även fått behandlingar för en långt gången borreliainfektion och frozen shoulder. Christina kombinerar en stor professionalitet med ett djupt och äkta engagemang och ger allt i mötet för att hjälpa sina klienter. Kombinationen av kraftfulla HKT Kinesiologibehandlingar och kurer som stöttar kroppens läkning är det bästa jag har hittat  och med Tuningen därtill har Christina en mycket effektiv och heltäckande verktygslåda. Jag känner stort förtroende för hennes kunskaper och omdöme för när eventuellt annan hjälp kan behövas. Med Christinas hjälp har jag investerat i självläkning och utrensning av kroppsliga belastningar i form av miljögifter, infektioner parasiter och obalanser – vilket gör att jag upplever en helt annan kroppslig styrka och resiliens idag jämfört med för tre år sen. Dessutom är det en stor trygghet att hon har följt min hälsoresa, den dag livet ställer mig inför nya utmaningar.
Lisa 51 år