TUNING® Kinesiology

TUNING® – Mental behandling

Vill du bli frisk, vinna eller åstadkomma förändring i din vardag eller ditt yrkesliv? TUNING är metoden som hjälper dig att göra rätt automatiskt, och som ger effekt redan efter ett behandlingstillfälle. TUNING är mental programmering baserad på kinesiologiska metoder, och skiljer sig från traditionella mentala träningsprogram då de går djupt och skapar bestående förändringar i hur kroppen kopplar.

Exempel på behandlingsområden
Relationer: skapa balans och harmoni
Lösa upp och ta bort det som håller dig tillbaka, success barriers
Hälsosamt liv: viktnedgång, träning, sluta röka, reducera stress
Från trauma och medberoende till inre frid och harmoni
Förmåga att agera vinnande i tanke och känsla och styra sitt liv mot framgång

TUNING® – för vem?
För dig som redan nått väldigt långt kan det handla om att vi lyckas få till den sista spetsen så att din insats blir knivskarp och fulländad. För andra kan det handla om att bli av med oförmågan att må bra, lyfta bort hinder i form av underliggande negativa programmeringar och börja styra sitt liv i rätt riktning.

Vad kan jag förvänta?
Behandlingen identifierar vad som blockerar dig eller utgör självdestruktivt beteende, tar bort det och ersätter med en mental programmering som gör att du obehindrat kan arbeta för att nå dina mål och känna glädje och tillfredsställelse på vägen.

Det kan t.ex. handla om att hantera ett barn, en chef, en relation eller en sjukdom eller att börja tycka bättre om att träna och leva hälsosamt. Eller att i idrottens värld identifiera varför du inte lyckas uppbringa dina bästa förmågor när det verkligen gäller eller vad du behöver göra för att komma vidare i din utveckling.

Livet består av både med och motgångar. Oavsett vad som händer skall du kunna hantera det på ett bra sätt. Positiva saker skall du njuta av och problem skall du lösa och lära dig något av. Du ska göra rätt automatiskt, positiva och förnuftiga reaktioner skall sitta i ryggmärgen. Eventuella negativa reaktioner skall medvetandegöras, lösas upp och tas bort.

Med de rätta programmeringarna i kroppen blir allt möjligt!

Metoden är framtagen av Charlotte Kilman och Christina arbetar med metoden sen 2014.

Pris
Nybesök 90 min – 2.200 kr
Återbesök 90 min – 2.200 kr

TUNING®se referenser